Kai-markus-runmysilkroad
Kai-markus-361-Sensation-2
Hardlopen-volgograd-rusland
Ontvangst-volgograd-rusland
Kai-markus-uzbekistan
Kai-markus-runmysilkroad
361-sensation-2-runmysilkroad
tashkent-oezbekistan-tv-show
tashkent-oezbekistan-people-travel
kirgizie-361-europe
Kirgizie-hardlopen-runners-world
reizen-kirgizie-osh
taldyk-pass-kirgizie
reizen-kirgizie
Hardlopen-shanghai
finish-runmysilkroad-shanghai
finish-kai-markus-shanghai
361-europe-runmysilkroad
Start-event-runmysilkroad-hamburg

Runmysilkroad Project

Voor het sportschoenenmerk 361º Europe ben ik in februari 2017 begonnen als projectmanager van het Runmysilkroad.com project. De Duitser Kai Markus ging van Hamburg naar Shanghai hardlopen en 361º Europe was sponsor van dit project. 12.000km in 235 dagen door 8 landen en 361º Europe zocht iemand die zich zou richten op de marketing, logistiek en evenementen tijdens zijn route over de ‘Silkroad’. Een route door Duitsland, Polen, Wit-Rusland, Rusland, Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizië en China. Een uitdagende opdracht waarbij ik te maken had met verschillende uitdagingen en culturen!

Werkzaamheden
– Marketing, Logistiek & evenementen
– Organisatie ‘Culture days’
– Fotografie & Video
– Social media contentKlant

361º Europe

361° is een nieuw gezicht op de Europese hardloopmarkt. Het van oorsprong Chinese merk werkt nu samen met een internationaal team van experts om een lijn van hoogwaardige hardloopschoenen te introduceren.

Project informatie

12.000km hardlopen door 8 landen in 235 dagen. Kai Markus - Runmysilkroad.com liep in 2017 van Hamburg naar Shanghai om een culturele brug te bouwen en vooroordelen te ontkrachten. Het sportschoenen merk 361º was sponsor van dit unieke project en ik was verantwoordelijk voor de logistiek, marketing en evenementen. #Beyondexpectations

categorieën