361europe, fotografie, hardlopen, video

Bekijk website

Geplubliceerd: 20 november 2017

361º Spinject – The Multitalent

De nieuwe 361º Spire 3 is een zeer comfortabele hardloopschoen die zo lekker zit dat je deze niet meer uit wilt trekken… Zelfs niet in bed! Dit was het idee voor de leuke marketingcampagne waarbij ik verantwoordelijk was voor de content van de online/offline media. Bekijk op deze pagina een aantal foto’s en video’s van de 361º Spire 3 campagne!

Werkzaamheden
– Marketingstrategie
– Spire 3 product video
– Spire 3 promotie video
– Website header video
– Fotografie
– Social media content

*Wil je de video met Nederlandse ondertiteling bekijken? Klik dan in de video rechtsonder op CC en vervolgens op de instellingen daarnaast om de Nederlandse ondertiteling te selecteren.

361europe, fotografie, hardlopen, video

Bekijk website

Geplubliceerd: 20 november 2017

Klant

361º Europe

361° is een nieuw gezicht op de Europese hardloopmarkt. Het van oorsprong Chinese merk werkt nu samen met een internationaal team van experts om een lijn van hoogwaardige hardloopschoenen te introduceren.

categorieën

Vandaag presenteren wij de 361° Spinject – een multitalent.

De Spinject is ontwikkeld met de gedachte om een andere loopervaring te creëren dan een traditionele hardloopschoen. De schoenen voelen licht en flexibel aan, maar presteren als een echte hardloopschoen door de demping en het stabiele platform. De 361º Spinject die door Running Competitor (US) is uitgeroepen tot ''best debut'' in 2017, is nu beschikbaar in Europa.
fotografie-sportschoenen-361-europe
361-spinject
Supergym-rijswijk-361-spinject
361-spinject-hardlopen